Kui südamed avanevad…

Mina olen MinaIgal kuul olen teinud suuremale grupile kaug- ja lähiseansi puhastavates seleniidienergiates. Sel korral võtsime erilise tähelepanu alla ISEENDA ehk MINA OLEN MINA, kus tegelesime enda aksepteerimisega sellistena nagu oleme, endaga rahulolu saavutamisega; enda väärtustamise- ja armastamisega. Lõpetada enda võrdlemine teistega ja enda süüdistamine; olla rahul iseendaga sellistena nagu oleme ja seda kõikides aspektides. Kui oled rahul iseendaga, siis oled rahul ka end ümbritsevaga.

Jagan oma tähelepanekuid seleniidiseansilt ja mõningaid praktilisi nõuandeid, mida igapäevalt oma elus kasutada.

Lisaks ääretult puhastavale ja elujõudu andvale seansile, kujunes seekordsest seleniidiseansist SÜDAMETE AVANEMISE seanss – iseenda armastamine ja tunnustamine just sellisena nagu me oleme. Avatud südamega elamine tähendab kõige oleva aksepteerimist sellisena nagu see ON, ilma tingimusteta ja hinnanguteta. Nii on südamekeskus see piirkond, kus tegeleme tunnetega omaenda sisemaailma suhtes – mida ma vajan ja kuidas tunnen.

Kui seansijärgselt aktiveerusid sellised tunded nagu andestamise vajadus, kurbus, üksindus või ka enesekesksus ja viha, siis on see kõik ok. Selleks, et olla iseenda vajadustega kontaktis, on vaja puhastada need tunded meie emotsionaalkehas südant mõjutavas piirkonnas. Energeetiliselt on südamekeskusega seotud füüsilises kehas: süda ja vereringesüsteem, kopsud (alaosa), rinnad, rinnakorv, selja ülaosa ja harknääre ehk tüümus.

Kui tunnete igapäevaelus emotsioonide-lainetust, mis justkui keerisena kaasa tõmbab ja pind kaob jalge alt, siis olen paljudele oma klientidele andnud nõu teha PUHASTAVAT HINGAMIST. Kuidas seda teha, loe siit >

Lisaks jätan teile siia mõned PRAKTILISED NÄPUNÄITED AFIRMATSIOONIDEKS, aitamaks kaasa iseenda armastamisele ja väärtustamisele, et hoida oma süda avanemises:

– Olen tänulik kõige eest, mis on. Ma tänan teisi ja ma tänan iseennast. Tänan kõiki olukordi elus, mis võimaldavad mul kogeda ja õppida.
– Ma lõpetan teiste ja enda süüdistamise ja arvustamise. Ma tean, et süütunne minus toob välja hoopis mõne olulise väärtuse, mille olen jalge alla tallanud ja läbi süütundmise saan oma käitumismustrit muuta.
– Ma andestan endale. Ma andestan endale minevikus tehtu, et tunda rõõmu olevikust. Ma andestan teistele, sest nad on andnud mulle seeläbi võimaluse õppida ennast paremini tundma ja armastama.
– Ma lõpetan iseenda võrdlemise teistega. Ma olen täiuslik just sellisena nagu ma olen.
– Ma lõpetan teiste kontrollimise ja usaldan.
– Ma lõpetan enesehaletsuse ja luban endale elu nautimist kogu tema täiuses.
– Ma armastan oma keha ja kogu oma olemust. Ma luban teistel ennast armastada.
– Ma kuulan ja usaldan oma südant ja sisetunnet. Ma armastan ennast. Ma olen rõõm ja armastus.

>>> Loe veel: Tasakaal ja rahulolu minus 

Siin ei saa kommenteerida